Select Page

Hoe werkt het

 

Royalty Free Music werkt op elk apparaat met internet verbinding: telefoon, tablet of computer. U meldt zich aan door middel van het invullen van uw gegevens in het contactformulier bij het inloggen.
Na ontvangst van het formulier en uw betaling ontvangt u van ons een code waarmee u kan inloggen op deze site en uw Royalty Free Music kan starten.

Genieten van sfeervolle achtergrondmuziek en geen Buma Stemra meer betalen.

 

Geen

Buma/Stemra

 

Het niet hoeven te betalen van het Naburig Recht van Buma Stemra en Sena geeft u een grote besparing op uw muziekkosten. U dient zichzelf af te melden op de pagina: mijnlicentie.nl
Voor het gemak hebben wij u alvast op weg geholpen met een voorbeelddocument: help mij opzeggen
Maar let op: er mag in uw zaak op geen enkele manier dan ook andere muziek worden afgespeeld. Dus geen radio-, cd-spelers, televisies, dvd-spelers, draagbare radio’s in de keuken, of waar dan ook, waarmee andere (wel beschermde) muziek kan worden afgespeeld. Ook niet door uw eigen personeel. Bij constatering hiervan zal Buma Stemra u weer direct registreren en gaat u weer de volle 100% betalen aan de rechtenorganisaties.

Bij controles van de gezamenlijke buitendiensten van Buma Stemra en Sena komt het regelmatig voor dat alsnog een licentieplicht wordt vastgesteld met alle financiële gevolgen van dien!

Wij als RFM zijn hier niet voor aansprakelijk.

 

Een greep uit ons assortiment

Eazis Music & Systems

Twentepoort Oost 10
7609 RG Almelo
Nederland

Ma-Vrij: 09:00 tot 17:30

Bel mij terug