Over ons

Met Royalty Free Music, powered bij Eazis Music & Systems, hebben wij dankzij ruim 20-jarige ervaring in muziek, een ruim aanbod van meerdere afspeellijsten rechtenvrije muziek samengesteld. Geheel klaar voor gebruik en regelmatig bijgewerkt. Plug & play installatie. Geen Buma Stemra betalen.
Deze muzieklijsten zijn door onze muziekspecialisten zelf samengesteld, geproduceerd door professionals in onze studios in Barcelona, Los Angeles en Amsterdam. Wereldwijd hoge luisterscores en vrij van auteursrechten. En de kans is groot dat u onze muziek al ergens in een winkel, sportclub, lunchroom of wachtruimte heeft gehoord.

Eazis Since 1999

Wij weten wat er speelt

Als muziekleverancier weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om goede muziek in uw bedrijf te hebben. Ongeacht wat voor bedrijf u heeft, is uit onderzoek gebleken dat in bedrijven waar de juiste muziek te horen is, de klant rustiger wordt, langer blijft en eerder tot een aankoop zal overgaan. 

Muziek is dus sfeerbepalend. Maar u, als ondernemer moet daar geen tijd en moeite in steken, per slot van rekening heeft u een zaak te runnen. RFM heeft ervoor gezorgd dat u hier verder geen omkijken meer naar heeft.

Met Royalty Free Music heeft u de keuze uit vele afspeellijsten, passend bij uw bedrijf.

Besparing, door geen Buma Stemra meer te betalen. Dus bel ons, log in en meld u af op mijnlicentie.nl

 

Eazis Music & Systems

Twentepoort Oost 10
7609 RG Almelo
Nederland

Ma-Vrij: 09:00 tot 17:30

Bel mij terug